Flekkerøy menighet

Søk
Close this search box.

Vielse

Velkommen til vielse i Flekkerøy menighet!

Bryllup på Flekkerøy. Legg din vielse til Flekkerøy kirke!

Du er velkommen til vielse i Flekkerøy kirke. Alle bestillinger av vielse skjer ved henvendelse til kirkens servicetorg i Kristiansand. Tlf.: 38196800.

Har du allerede bestilt vielsen? Les Brev til brudefolkene i Flekkerøy kirke

Det er gratis å gifte seg i kirken for personer som er medlem av Den norske kirke.

For personer som ikke er medlemmer av Den norske kirke gjelder følgende satser fra 2022:

Bryllup kr: 7.000,-

Kun leie av kirke: Kr. 5.100,-
Prest og organist/musiker må man skaffe selv.

Bryllup er en fest for kjærligheten. Å inngå ekteskap eller vielse, er en offentlig handling som kan skje borgerlig eller kirkelig. En godkjent vigselsperson skal erklære at ekteskapet er gyldig.

Noen velger store bryllup med stor fest og mange gjester, andre velger å gjøre det enklere med kun brudepar og forlovere tilstede. Det er viktig at man har mulighet til å velge det som man selv synes er det beste. Brudeparet kan være unge eller godt voksne, kvinne og mann, eller to av samme kjønn. Den norske kirke tilbyr kirkelig vielse til alle par som ønsker dette.

I forkant av vielsen har man en samtale med presten. Her kan man drøfte hvordan man ønsker at vielsen skal være. Uansett, så er det viktigste de to som ønsker å dele livet sitt med hverandre. For mange er dette markeringen av det viktigste valget man tar i løpet livet!

Stort eller lite bryllup – i kirka blir livet lagt fram for Gud med bønn om velsignelse. Alle par som har giftet seg borgerlig, er velkomne til kirken for å be om forbønn for samlivet.

Selskapslokale
Flekkerøy kirke har flotte lokaler. Det er mulighet for leie av menighetssal, kafé, bakhage og kjøkken.

Les mer om lokaler og priser.

Ønsker du profesjonelt produsert videoopptak fra vielsen, eller vise storskjermproduksjon fremme i kirken? Kanskje ønsker du at vielsen streames over internett?

Menighetens egen mediagruppe FK Media tar oppdrag for videoproduksjon i kirken.

Les mer, og ta kontakt for prisforespørsel her.