Flekkerøy menighet

Søk
Close this search box.
  • Kalender
  • Vingespenn – en danseforestilling!

Vingespenn – en danseforestilling!

03. september
20:00 - 21:00

<strong>Vingespenn – en forestilling for og med ungdom </strong>
Hvert menneske er født med retten til å leve i verdighet og frihet. Men mange lever under andres kontroll. Noen tvinges til å gjøre ting de ikke vil eller arbeider under umenneskelige forhold eller med lønn de ikke kan leve av. Noen bærer på sår etter å ha blitt nedvurdert og krenket eller kjenner på tomhet i strevet etter å være kul og vellykket. Andre kjenner seg fanget under algoritmer, forbruksjag eller jantelov.
Er ikke slaveriet forbi? Hvorfor er verden slik? Hva kan vi gjøre? Forestillingen Vingespenn gir en unik mulighet til å engasjere ungdom i disse spørsmålene: Engasjere til refleksjon over urett, utfordringer i eget liv, hva som gir håp – og hva de kan gjøre for å bidra til mindre utnyttelse og mer rettferdighet. «For vi trenger at det skjer noe …», som en av stemmene i monologene sier det.

<strong>Om produksjonen</strong>
Vingespenn er en samproduksjon mellom Frikirkens Barn og Unge (FriBU), DanceTV, Eric Tryland og Norges Kristne Råd med støtte fra Justis- og beredskapsdepartementet og Norad. Produksjonen er inspirert av «Frihetens time» (av Skeie & Gilberg). Håvard Haugland står for tekstene, og enkelte tekstutdrag er hentet (med tillatelse) fra «Frihetens time» forfattet av Sindre Skeie. Musikk og sanger er laget av Eric Tryland. Koreografier og film er utviklet av Siren og Anders Godø i DanceTV.

Promovideo

Arrangør: Flekkerøy menighet