Pust Kafé

KAFÉ PUST i Flekkerøy kirke gjenåpner, mandag 19. april kl. 11 - 14.  Våre faste åpningstider er: Mandag - fredag kl. 11 - 14.
Velkommen tilbake gamle og nye besøkende! Vi gleder oss til å møte dere igjen! :-)

Det er imidlertid mulig å bestille gavepakker med våre flotte baristakopper og krus med Maria Lande sin vakre ord på, sammen med eventuelt deilig kaffe, te og sjokolade. Utvalget er presentert på vår Instageamkonto. Bestilling sendes til Kathrina på: 90025090.

Sjekk også Pust Kafé på Instagram

Pust kafé Flekkerøy Menighetens egen kafé.

Vi ønsker at dette skal være et sted for en Pust i bakken og et Pust fra vår Herre!

Driften av kafeen er en utøvelse av menighetens verdier; vennlig, inkluderende og tjenende💒 Dette skal være et hjerte i kirka som pulserer hver eneste dag. Et sted der mennesker kan komme å oppleve både Guds nærvær og menneskers nærvær! Her er du velkommen uansett ståsted i livet. Vi ønsker å samle mennesker, stifte nye vennskap og ikke minst drikke ordentlig god kaffe!

VELKOMMEN!

For masse gøye oppdateringer, følg «pust.kafe» på Instagram❣️.