Pust Kafé

Velkommen innom vår hyggelige barista kafé! Prøv ut våre både varme og kalde drikker, og salte og søte retter. Alle våre hjemmebakte kaker er glutenfri. Pust-koppen er trykt opp i flere eksemplarer, nye vers ankommer nå til jul.

Vi har lagt til rette for at det skal oppleves trygt og godt å komme innom nettopp også i disse dager. Her ønsker vi at du får oppleve at vi tar smitteverntiltakene på alvor.

Åpningstidene er noe redusert. Mandagene er for tiden stengt, og det er naturligvis heller ikke åpent i forbindelse med de ulike arrangementene. Vi håper selvfølgelig at det ikke vil ta for lang tid før vi igjen kan opprettholde de vanlige åpningstidene.

Våre åpningstider inntil videre:

Tirsdag-fredag kl.11:00-14:00

Sjekk også Pust Kafé på Instagram

Pust kafé Flekkerøy Menighetens egen kafé.

Vi ønsker at dette skal være et sted for en Pust i bakken og et Pust fra vår Herre!

Driften av kafeen er en utøvelse av menighetens verdier; vennlig, inkluderende og tjenende💒 Dette skal være et hjerte i kirka som pulserer hver eneste dag. Et sted der mennesker kan komme å oppleve både Guds nærvær og menneskers nærvær! Her er du velkommen uansett ståsted i livet. Vi ønsker å samle mennesker, stifte nye vennskap og ikke minst drikke ordentlig god kaffe!

VELKOMMEN!

For masse gøye oppdateringer, følg «pust.kafe» på Instagram❣️.