Pust Kafé

Velkommen innom vår hyggelige barista kafé! Prøv ut våre både varme og kalde drikker, og salte og søte retter. Alle våre hjemmebakte kaker er glutenfri. Pust-koppen er trykt opp i flere eksemplarer!

Vi har lagt til rette for at det skal oppleves trygt og godt å komme innom nettopp også i disse dager. Her ønsker vi at du får oppleve at vi tar smitteverntiltakene på alvor. Alle må registrere seg ved inngang!

Våre åpningstider er:

Mandag-fredag kl.11:00-14:00.

Velkommen innom for et pust i bakken!

Sjekk også Pust Kafé på Instagram

Pust kafé Flekkerøy Menighetens egen kafé.

Vi ønsker at dette skal være et sted for en Pust i bakken og et Pust fra vår Herre!

Driften av kafeen er en utøvelse av menighetens verdier; vennlig, inkluderende og tjenende💒 Dette skal være et hjerte i kirka som pulserer hver eneste dag. Et sted der mennesker kan komme å oppleve både Guds nærvær og menneskers nærvær! Her er du velkommen uansett ståsted i livet. Vi ønsker å samle mennesker, stifte nye vennskap og ikke minst drikke ordentlig god kaffe!

VELKOMMEN!

For masse gøye oppdateringer, følg «pust.kafe» på Instagram❣️.