Bli med på innsamling av julegaver.


 

Bli med på innsamling av julegaver - et samarbeid mellom Flekkerøy menighet og Blåkors. 

Alle fortjener en god jul, alle fortjener gaver til jul. 

Juleevangeliet handler om å dele. Det lille Jesusbarnet kom som en gave til alle på jord, uansett om du var rik eller fattig. 

Vi lever i dag i en verden med mye fattigdom og urettferdighet, og selv om det kanskje virker utenkelig så er det familier på vår øy og i vår kommune som ikke har nok penger til å gi barna sine/familien sin gaver til jul. Den høytiden alle snakker om, gavene det snakkes om i barnehagen, på skolen, i vennegjengen...her sitter noen uten gaver. 

Dette vil vi i søndagsklubben, også i år, gjøre noe med! 

Vi har igjen laget et samarbeid med Blåkors og DU kan bli med å gi gaver til de som ikke har. 

Finn frem noe du/ dere ikke bruker lengre, men som er pent og har mye bruk igjen eller kjøp en ny gave. Pakk gaven pent inn og merk den med kjønn og alder. Det kan være f.eks. leker, klær, gavekort på opplevelser som kinobesøk, tur i Dyreparken eller Aquarama eller lignende. 

Hvilke gaver trenger vi? 
Vi trenger gaver til alle aldre - barn, ungdom, voksne og eldre. 
Merk gavene med kjønn og alder. 

Hvor og når skal gavene leveres?
Gavene kan leveres/legges under juletreet i kirkesalen i Flekkerøy kirke på følgende tidspunkter:

• Ettermiddager: Onsdag 1.12 og onsdag 8.12 fra kl.17.00-19.00. (Da vil også kafè Pust være åpen så du kan slå det sammen med et kafèbesøk.)

• I åpningstiden til kafè Pust: kl.11.00 -14.00 (tirs-fred), fra 1.desember - 9.desember. 

På gudstjenesten 13.desember kl.11.00 vil vi høytidelig avslutte innsamlingen og Blåkors vil da gi gavene videre til familier eller personer rundt om i Kristiansand kommune.


La dette bli en fin juleaktivitet for familien, la ungene bli utfordret til å dele og la dem bli med i kirken for å legge gavene under treet. 

La oss bli med å dele av alt det gode vi har blitt velsignet med!

Tilbake