Walk for living water - og gi rent vann til andre!


 

Bli med på prosjektet «Walk for living water» sammen med Flekkerøy menighet fra 6 juni – 23.juni.  

Pr. 15.6.:
Digital basar:   Innkommet kr. 19.500             Mål:  kr. 25.000
Living for water (Laos)  innkommet kr. 4.450  Mål:  kr. 20.000
Aksjonen varer frem til 23.6. 

Hva går prosjektet ut på? 

Utfordringen vår til gammel og ung, liten og stor er følgende: vært mest mulig i aktivitet i løpet av de to neste ukene, skaff deg sponsorer og saml inn penger.

For eksempel:

  • Skolebarn/ungdom: Spør foreldre/besteforeldre/ tante/onkler om å sponse et beløp for hver km du går/sykler (til skolen eller andre steder) 
  • Førskolebarn: gjør det samme til barnehagen. 
  • Voksne/ungdom: Løp/ sykle eller gå, og gi et beløp for hver kilometer. Dere kan gjerne skaffe dere sponsorer dere også. 
  • Få noen til å sponse deg per bad i sjøen, padletur, Sup-turer, per 15 min på trampoline osv. 

Alle pengene dere samler inn sender dere til vippsnummer: 693788

Tenk at hvert skritt du tar fra nå og frem til 23.juni vil kunne bety en forskjell for et annet menneske i en annen del av verden. Hvor mye klarer vi å samle inn?  

Etter hvert som pengene strømmer inn vil vi lage samlede statistikker som vi legger ut på Flekkerøy menighet sin hjemmeside.

Hvorfor gjør vi dette? 

Vi ønsker å bidra i prosjektet «Sammen som kirke i hele verden» og da til Det Norske Misjonsselskap sitt prosjekt «Walk for living water». MEN at vi gjøre dette sammen som menighet, og sender over en samlet sum til slutt fra Flekkerøy menighet.  

Vi i Norge er så heldige at vi har alle rent vann i springen. Mens i mange andre land, blant annet Laos, må man gå langt for å finne reint vann. 

Unge jenter må gå 4 kilometer for å hente vann til familien sin. Da rekker de kanskje ikke gå på skolen, og får seg heller ingen utdannelse. Men hvis de får en brønn rett i nærheten av der de bor kan flere gå på skole og få seg en utdannelse. 

Mødre, som vanligvis bruke 2 timer om dagen for å skaffe vann,  kan da også heller dyrke grønnsaker og ulike ting de kan selge på markedet. Da kan de være med på å skaffe penger til familien sin. 

For bare 250 kroner kan et barn eller en voksen få rent vann for resten av livet. 

 

Bli med å skap engasjement med egne bilder! 

Vi har også lyst til å skape litt engasjement rundet dette prosjektet, og ber dere derfor å være kreative i måten dere gjennomfører dette på.  Ta gjerne bilde av deg eller dere i aktivitet og legg det ut på sosiale medier, med taggene: #prosjektflekkeroymenighet #walkforlivingwater

Eller du kan sende bildet ditt til Arne.Berge@kritiansand.kommune.no og så legger han det ut på menighetens hjemmeside/facebookside.
Vi håper på et stort engasjement! Vi ønsker å bety en forskjell og det kan vi alle få bli med på fra i dag og frem til 23.juni – skaff sponsorer og kom deg ut!

Tilbake