Close this search box.
    17. mars kl. 18.00.

Påskechurch
17. mars kl. 18.00.

De siste årene har julen og dens budskap blitt løftet frem i ekstrem grad av artister, kor, forfattere og andre kulturelle utøvere!
samtidig har påskebudskapet fått svært lite oppmerksomhet! I påsken er det tid for hytte, snø, kvikk lunsj og appelsin!

Vi ønsker med denne påskechurchen å bidra til at fokuset ikke bare rettes mot Betlehem, men også det som skjedde i Jerusalem!

Påskens budskap er nåde! Nåden ble gjort tilgjengelig for oss for snart 2000 år siden. Vi må bare gjøre plass til den i livene våre!

Velkommen til kirka søndag 17.mars for å sammen sette fokuset på Jesus og det han har gjort for oss!
Det blir god sang, godt fellesskap og nattverd!

Korall, Flekkerøy Soul Children/teens og flere sangere fra omegn blir med på kvelden.
Vi er også så heldig å ha med oss Leif Ingvald Skaug som skal lede oss gjennom det hele!

Påskechurchen er gratis og vi håper du har lyst å tilbringe kvelden sammen med oss.

Kafé Pust er åpen både før og etter om du ønsker å bli igjen eller invitere med deg noen.

VELKOMMEN!